onsdag 23. november 2011

En lång härlig helgfrukost

är inte densamma med träsmak.

Måste verkligen köpa ett bord.

3 kommentarer:

  1. Hej, Miiiiiriam!!

    Åt du upp hela den där mängden bröd? MED träsmak?

    Jag har ett bord som jag är jättenöjd med men som jag helst skulle vilja byta ut. Kruxet är att det nya bordet inte är byggt än. JAG har inte byggt det än och är lite rädd för att det kan komma att dröja. Dan Carlsson, du vet Slöjdis på Broskolan, kanske ska hjälpa.

    Det jag har nu är nästan nytt. Det har genomlidit århundradets (och förra århundradets) sjukaste hemmafest. 3 par inblandade. En gottlänning, en norrlänning och en polska hörde till entouraget så det blev sju svåra år för ett stackars IKEA-bord. Tack och lov var det inte 7 år utan bara en kväll så det är i fin-fint skick ändå. Det har ännu bara ätits på. Tror jag. Eller jag är ganska säker.

    Det är kvadratiskt och platsar 4 pers. Men dras ut på klassiskt vis åt två håll och platsar då upp till 8 pers. Hur många norska vet jag ej.
    Så har du bråttom att köpa ett bord så köp ett billigt så får du mitt när jag kommer på besök nån gång framöver.

    Kram från Storebror

    SvarSlett
  2. Ryste när jag läste första raden, vet precis hur du skulle låta. (Lite denna känsla: http://www.youtube.com/watch?v=2QjZR-jI7J4)

    Japp. Bröd är gott, bark är bättre.

    Är Dan Carlsson fortfarande slöjdlärare på Broskolan? Förundras ibland över att andra finns kvar där man lämnade dem.

    Vad heter bordet? Är det från IKEA har det ett namn, gärna ett som betyder obscena saker på andra språk. Jag ska till IKEA snart, skulle kunna kolla in det. Det måste passa i min art-deco-stil (björkfanér). Tröttnade på att jag hade fler färger på fanéren hemma än vad jag hade möbler. En färg tack. Vilken färg är bordet?

    Kram från syster 1 av 2

    SvarSlett
  3. Vitt
    http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10116811/

    SvarSlett